Personvern og vilkår

Generelt

Det er Tone Hæg Lindholm, som er personvernansvarlig, og derfor ansvarlig for behandling av alle personopplysninger du oppgir og legger igjen i kontakt med Hestevelferd. Du blir aldri bedt om flere personopplysninger enn nødvendig for å utføre tjenesten og/eller av hensyn til regnskapet. E-poster slettes fortløpende, hvis lagring ikke er nødvendig grunnet et kundeforhold.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innhold denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Nyhetsbrev

Hestevelferd benytter tjenesten MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev.. For å kunne motta nyhetsbrev, må du oppgi e-postadressen din, som lagres i Mailchimp sin server. E-postadressen din slettes når du gir beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev.

Donasjoner og gaver

Betalinger kan gjøres via nett, enten som betaling med bank- og kredittkort eller via Vipps.

Vipps Faste Betalinger

    Har du inngått en avtale om å støtte oss med Vipps Faste Betalinger, vil du bli trukket månedlig med ditt ønsket beløp. Avtalen har ingen bindingstid og du kan kontakte Hestevelferd på 95223999 eller sende mail til post@hestevelferd.no for å avslutte avtalen. Du kan også gå inn i din egen Vipps konto og avslutte den faste betalingen derfra.

    Scroll to Top